Over Practical Health

 

Al van jongs af aan had ik meer dan normale interesse in voeding, vitamines en kruiden.
Maar pas tijdens de ziekte van mijn vader, hij had kanker, heb ik me er daadwerkelijk in verdiept. Ik wilde hem graag bijstaan en zodoende kwam ik in aanraking met de orthomoleculaire geneeskunde.
Helaas is hij overleden, maar de invloed van voeding op de kwaliteit van leven stond voor mij vast.
Dat, én het besef dat ik daarmee mensen kan helpen hun gezondheidsklachten op te lossen met een verantwoord voedingspatroon, waren voor mij de aanleiding tot de studie orthomoleculaire- en natuurgeneeskunde.

De uitdaging voor mij als therapeut

Jou begeleiden naar een gezonde leefstijl, met als uitgangspunt, jij als geheel!
Essentieel daarbij is dat je je bewust wordt van de relatie tussen jouw eetpatroon en je gezondheid. Ik werk holistisch volgens de vijf natuurgeneeskundige principes, aanvullende informatie hierover vind je in deze link: https://www.practicalhealth.nl/index.php/over-practical-health/de-vijf-natuurgerichte-principes

 

Gratis kennismakingsgesprek

Als je echt gezonder wilt leven, maak dan een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. Samen houden we jouw eetpatroon tegen het licht, zodat je precies weet wat voor jou van belang is.

Om de professionaliteit van mijn praktijk te waarborgen en jou daardoor blijvend en
verantwoord van dienst te kunnen zijn, neem ik regelmatig deel aan seminars en volg ik verschillende studies.

Opleidingen:

 SOE, Post HBO, Orthomoleculaire geneeskunde

HBO Medische basiskennis CPION

Ortho Linea, orthomoleculair gewichtsconsulent

SOHF, energetisch morfologische bloedtest

NRT, neuro reactieve technieken (kinesiologie)

M. Academie Voetreflexologie

CIVAS Acupressuur

Kruidengeneeskunde I en II

Interpretatie laboratorium analysen I en II

Diverse cursussen/seminars/congressen/webinars, zoals:

 

Gezonde flora van top tot teen, orthomoleculaire benadering van de darm, ware aanpak van fibromyalgie, orthomoleculaire suppletie bij baby’s, kinderen en adolescenten, vrijer leven met copd, vruchtbaarheidsproblemen, orthomoleculaire benadering van de vrouw, ontgiftingsmethoden als basis van behoud van gezondheid, behandeling tumoren en kankers, nieuwe kennis en mogelijkheden, 5 natuurgeneeskundige principes, curcuma, schildklier, medicatie interacties, probiotica, EHBO, quantum touch etc.

Congressen: Nature by the sea: moe, cvs, burn out. Nature by the sea: integratieve oncologie; samen sterker tegen kanker. Vitals diverse congressen, voedingsgeneeskunde congres.

 

Een inkijkje in mijn praktijk

Erkend lid van beroepsvereniging BATC onder registratienummer 02282. Consulten komen via de aanvullende ziektekostenverzekering voor vergoeding in aanmerking.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Disclaimer: een eventuele behandeling mag nooit in de plaats komen van een consult bij de (huis)arts. Wel kan het daarop een waardevolle aanvulling zijn.